Oh yes! Oh no!



-folk med attityd!
egentligen så brukar jag bli så sjukt irriterad på dom som käftar emot, men vafan, bättre det än att bara stå där och inte våga säga någonting! Så cred till dom med attityd!

-Converse!
Haha, lite anorlunda hiss? men jag tycker det är galet hett alltså!Det är nog bara jag, men jag men jag älskar när man har två i olika färger! Själv har jag en svart&en rosa:D Ska skaffa fler, lite egen stil sådär sånt diggar jag!


-"fjortishumorn"
den slår fan allt!Lite wierd egentligen för jag vet iiingen jag menar ingen som har den sortens humor som inte beter sej lite som en fjortis osså, dom tycker inte man kan gilla den humorn om man är den blyga och tillbakadragna typen, men vafan! Hur jävla kul är inte te.x "crackboy" eller någon som ligger och skriker i ett tält utav ren hysteri?


-felstavningar..
Asså, jag klarar inte av det! det ser så jävla nasty ut! Te.x ordet "egentligen" vem stavar det såhär "igentligen" Asså förlåt lilla gumman som gör de, men jag tror fan jag spyr, och andra ord som "chillar" vem fan får för sej att det stavas med tj?och alla med ett L, jag bara säger det..
-tänk innan ni stavar så att man slipper få spyattack!


-Youtube free downloader..
visst när det väl funkar så är det väl typ världens undervärk, men det funkar typ 1/3 gånger, och när det inte funkar så är det så jääävla segt! "error" fuck off!

-Dom som hatar att bli fotade..
Please hur jävla farligt kan de va? ist för att stå med händerna för ansiktet sträck på dej och gör en fjortispose, det är fan mycke töntigare och pinsamare och stå där med händerna för facet!



Kyss.

Kommentarer
Postat av: Malin

sv: tack & dsm :) följa varandra på bloglovin?

2010-07-31 @ 22:30:07
URL: http://maalinhellstroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du ofta här eller?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0